top of page

di 30 jan

|

Den Haag

Dinsdagavond Meditatie Avond

Om je mindfulness beoefening te ondersteunen en jezelf te verzekeren dat je minimaal 1 x per week de aandacht naar binnen keert en de tijd neemt voor jezelf, geef ik deze wekelijkse meditatie avond. Je kunt een abonnement voor een maand of 2 maanden afsluiten of gewoon een keertje spontaan meedoen.

Registration is closed
See other events
Dinsdagavond Meditatie Avond
Dinsdagavond Meditatie Avond

Tijd en locatie

30 jan 2024, 19:30 – 21:00

Den Haag, Rooseboomstraat, Den Haag, Netherlands

Over het evenement

Je hebt een Mindfulness MBSR-training gevolgd of elders in aanraking gekomen met meditatie. Je wilt graag vasthouden wat je geleerd hebt. Je hebt ervaren wat meditatie je kan brengen aan focus, rust, acceptatie, inzicht, kalmte. Je probeert van meditatie een gewoonte te maken maar het lukt niet zo goed als je in je eentje moet oefenen. De discipline ontbreekt, er is geen geschikte plek in huis waar je rustig kunt zitten, of er is altijd iets anders wat prioriteit krijgt. De dagen en weken denderen intussen voort en de aandacht voor jezelf is steeds verder te zoeken. Spanning stapelt op in je lijf en geest.

Speciaal voor jou, heb ik deze meditatie avond in het leven geroepen. Door elke week deze meditatie avond op je agenda te hebben staan, verzeker je jezelf dat je in ieder geval één keer per week de tijd gaat nemen om stil te staan en de aandacht naar binnen te keren. Een kleine beurt voor je emotionele en psychologische welzijn. Je creëert een eiland van rust in je hectische week. Een avondje samen mediteren, bij de adem zijn en tot rust komen.

Door samen te oefenen in een groep is de kracht van de meditatie het allergrootst. Het mooiste is als je de sessie live kunt bijwonen.

Er staan op dit moment alleen data voor januari t/m maart gepland. Het idee dat dit cyclus doorgaat in de maanden die erop volgen, altijd op de dinsdagavond.

Locatie:

Rooseboomstraat 47, Den Haag

Dag en tijdstip:

Elke dinsdagavond

Van 19.30-21.15 uur

LET OP: JE KUNT ELKE WEEK STARTEN. JE KUNT BETALEN VIA DE WEBSITE EN PER EMAIL CONTACT OPENEN OM AAN TE GEVEN WANNEER JE WILT STARTEN. JE BENT ELKE WEEK VAN HARTE WELKOM.

Tarieven:

1 maand (4 sessies): €65 (per sessie €16,50)

2 maanden (8 sessies): €120 (per sessie €15)

6 maanden: €300 (€50 per maand)

Daarnaast is het mogelijk om een losse sessie mee te doen voor €20

Trainer

Deze MBSR-training zal begeleid worden door Gaula Shehadeh. Gaula heeft de hoogste graad in mindfulness certificering (categorie 1) en is een VMBN-geregistreerde trainer en heeft tevens vele jaren van intensieve meditatie en retraite ervaring vanuit haar Boeddhistische achtergrond. Zij wordt vaak omschreven als down-to-earth, wijs, mild met een vleugje humor.

Tickets

 • Dinsdagavond losse sessie

  € 20,00
  Verkoop geëindigd op
 • Dinsdagavond 2 Maand

  € 120,00
  Verkoop geëindigd op
 • Dinsdagavond 1 Maand

  € 65,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page