top of page

REVIEWS

Klanten aan het woord...

Sonia van Bost

Het was een waar genot om de 8-weken-MBSR-mindfulness-cursus (feb-maart 2024) met Khawla Shehadeh te volgen. De cursus zelf was behulpzaam, inzichtelijk, ondersteunend, nuttig, ontspannend en informatief. De stille retraitedag had een verdiepend, verzachtend en ontspannend effect, en werd goed ondersteund door de geweldige lunch, die door Khawla zelf was bereid. De locatie, in Den Haag, straalt een warme en veilige sfeer uit. Khawla is duidelijk en ontspannen in haar begeleiding, en ze heeft een lieve en rustige stem en aanwezigheid. De belangrijkste les die ik uit deze cursus haal is dat ik mezelf herinner aan een 'innerlijke zachte focus', die me helpt om een meer ontspannen innerlijke houding te hebben.​

Mirjana

Ik heb de 8-weekse mindfulness training gevolgd bij Gaul(a (jan-feb 2024). Het was een mooie ervaring waarin ik heb ervaren om op een andere manier met stress en stressvolle situaties om te gaan. 

Ik heb geleerd om meer in het moment te zijn, de situatie te accepteren zoals die is en met mildheid te kijken naar mezelf en het proces. Alles mag er gewoon zijn en je hebt altijd een nieuw moment om te starten. 

Gaula is een warme persoonlijkheid die met passie de mindfulness-avonden geeft. Haar gezelligheid en humor zorgden ervoor dat ik er met plezier heen ging en de huiswerkopdrachten deed. Ze is een dikke aanrader als je op een fijne en laagdrempelige manier kennis wil maken met mindfulness en wil ontdekken wat het je kan brengen. 

Alexander Melchers Vinkeles

Nadat mijn vrouw me verlaten had en de kinderen naar haar thuisland meegenomen had, had ik sterk behoefte om met iemand te praten. Via één van haar Mindfulness cursussen kwam ik bij Gaula terecht. Door een neutraal luisterend oor te bieden en dit te ondersteunen met technieken uit meditatie en Geweldloze Communicatie heeft ze me ontzettend geholpen om niet alleen mijn verdriet te verwerken, maar ook snel weer de rust in mijn leven terug te vinden. Haar levenswijsheid en kalmte, evenals haar focus op emoties en de achterliggende oorzaken daarvoor, vormden een rots in de branding in een, voor mij, emotioneel turbulente tijd. De ervaring was zo positief dat ik zeker ook van plan ben om middels de cursussen Geweldloze Communicatie en Mindfulness met haar verder aan mezelf te werken. Dank je wel, Gaula, dat je me door deze moeilijke tijd hebt geloodst!

Suraya Baboeram Panday

Ik heb deelgenomen aan de 8 weekse cursus (in sept-nov 2022) met als doel mijn emoties meer onder controle te krijgen op het moment dat ik mij in een stressvolle situatie begeef of negatieve gevoelens ervaar. Ik had nooit gedacht dat ik na 8 weken zoveel kalmer en bewuster in deze situaties zou staan waardoor ik helderder kan reageren. Ik ben zelfkritisch maar niet meer zo hard voor mezelf, ik ben milder naar mijzelf en voel beter aan wat er nodig is om aan mijzelf of anderen te geven en wat niet, zonder daarover te hoeven oordelen. Ook door anderen word ik als milder en minder oordelend ervaren. Ik voel me oprecht een nieuw mens met meer geduld en minder spanning in mijn lijf. Dankjewel voor de begeleiding, lieve Gaula. Je was een lichtpunt voor mij, en elke zondag leerde ik meer over mijzelf, anderen en wat echt telt in het leven.

Image by CHUTTERSNAP

Zahirra Daniels Ashruf

Word je geleefd, ben je somber of gestrest en wil je weer van iedere seconde het idee hebben dat je geniet en in control bent? Dan moet je echt de 8-weekse Mindfulness training volgen bij Not Another Coaching Company. Deze training gaat je veel geven. Het is eigenlijk niet zo goed in woorden te beschrijven. Wat het mij heeft gebracht in ieder geval niet. Het belangrijkste is dat je leert om ook in moeilijke of stressvolle perioden in je leven relaxed te blijven. ‘Onmogelijk’ zul je waarschijnlijk denken, maar het is echt mogelijk. Ik heb het aan den lijve ondervonden. Daarnaast heb ik veel gezelligheid en de saamhorigheid ervaren binnen de groep onder leiding van de super ervaren, professionele en lieve Khawla Shehadeh

Eline Wolf

Ik heb mogen genieten van een hele fijn workshop van Gaula. Ze heeft de groep heel prettig meegenomen in haar rustige en fijne energie. Naast de verschillende mindfulness/ meditatie ervaringen was er ook ruimte om wat te delen en te lachen. Haar stijl en persoonlijkheid maken haar een prettige samenwerkingspartner. Wij hebben Gaula ingezet tijdens een zakelijke training bij Team Rockstars IT waarin energiebalans en ontspanning centraal stond, dit paste perfect en Gaula haar bijdrage was daarin super waardevol. Echt een cadeautje.

Astrid van Nuus

Zeer waardevol. Ik heb meerdere trainingen gevolgd en ben heel blij met wat ik heb geleerd. Met name de 8-weekse Mindfulness training was een eye-opener, het heeft mijn manier van leven - en vooral van verstillen - echt veranderd waardoor ik weer vervolgstappen kan zetten. Dank je wel voor dit prachtige proces.

     Corina Meijers

Al weer een aantal jaar geleden heb ik een Mindfulness cursus gedaan van een aantal weken. En laatst op een zondag in september 2022, een stiltedag mee mogen maken bij Gaula. Ik heb beide als zeer fijn ervaren. Ik heb geleerd om stressvolle situaties beter te hanteren, kreeg goede inzichten en oefeningen waar ik nog steeds veel aan heb in het dagelijkse leven. De stilte dag was ook een mooie dag: meditatie, mindful eten, ademhaling, yoga, het was een mooie sfeer en de lunch was heerlijk! Gaula is een warme vrouw met wijsheid, humor, iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Ik zou het iedereen aanraden.

Vrouw geeft workshop

Liana Greeve

Ik ben me meer bewust geworden van spanningen in mijn lichaam en hoe ik om moet gaan met mijn (negatieve) gedachten en gevoelens. Khawla geeft les met veel enthousiasme, rust en humor. Ze geeft elke deelnemer veel aandacht. Ze luistert en kan zich goed inleven.

Femke Hartendorp

Wat een fijne, goede en effectieve training heb ik in jan/feb 2022 gevolgd: het mindfulness-based stressreductieprogramma. Gedurende 8 weken heeft Gaula me veel handvaten, trainingen en inzichten gegeven. Door dagelijks te oefenen heb ik geleerd om mij beter te verbinden met wat ik op dat moment voel (emotie en lichaam) en denk. In het programma leer je om beter aan te sluiten bij wat je voelt en denkt, zodat je in tijden van stress betere manieren zult vinden om daarop in te reageren. Het vergt commitment van jezelf om de 8 weken te doorlopen, Gaula heeft mij hierin enorm gesteund. Gaula is een bijzonder (krachtig & prachtig) persoon, zij is in staat om de training vanuit wijsheid, vrede en liefde te leiden. Ze inspireert. Ik ben heel dankbaar voor deze ervaring.

Bas Bassieaansen

Ik heb de kennismakingsworkshop gevolgd in juni 2022 en ben zeer te spreken over de prettige, harmonieuze en kundige manier waarin de workshop werd gegeven. Mijn mede-workshoppers waren ontzettend leuk en aardig waardoor het een memorabele ochtend werd. De coach (Gaula) heeft een innemende persoonlijkheid waardoor de workshop in vertrouwelijke, plezierige en respectvolle manier verliep. Een absolute aanrader voor iedereen die zich zelf en de wereld om zich heen beter wilt leren kennen en fysieke en emotionele vooruitgang wilt boeken.

Matthias Veltkamp

Het was een bijzondere dag (in sept 2022) met Gaula tijdens de stilte retraite midden in de stad. We hebben verschillende oefenvormen ervaren, meditatie, ademhaling, bewust lopen, yoga, mindful eten. Het was een fijne, goed georganiseerde en schone ruimte, het eten was fantastisch en de sfeer was uitstekend. Door de open en uitnodigende houding van Gaula was het makkelijk om me over te geven aan de processen. Soms was ik in de tussenruimtes/pauzes wat wankel en in de war, maar de veiligheid en openheid gaf hier geen druk op. Je merkt aan alles dat Gaula een enorme power woman is met een sterke visie en ambitie, goed voorbereid ook, maar haar wijsheid en compassie zijn heel persoonlijk en gidsend, bescheiden en gevoelig. Ik kan haar begeleiding en workshops dan ook van harte aanbevelen.

Nelda van Iersel

Op 13 maart 2022 volgde ik in een klein groepje de sessie ‘loslaten’. Wat een bijzondere ervaring! Als jurist zit ik nogal in m’n hoofd, maar deze dag liet ik dat los naast een heleboel andere dingen. De aanwezige moeders bleken -net als ik- te worstelen met de zorgen om en het loslaten van hun pubers. Herkenning bij elkaar, leren dat ‘gevoelens’ iets anders zijn dan ‘behoeften’ en aan de slag! Met een liefdevolle aanpak geeft Gaula je inzicht en steun. Ik ging kilo’s lichter de deur uit. Voor iedereen die wil ‘loslaten’: geef dit kado aan jezelf. 

Judge

Janneke Jurgens

Dankzij de 8-weekse mindfulnesstraining in 2019, heb ik zoveel geleerd over het belang van het nemen van rustige momenten voor mezelf gedurende de dag. Khawla is een warm en betrokken persoon met veel levenservaring. Ze gebruikt humor, ze is altijd goed voorbereid en kan goed luisteren. Ze kan de training luchtig en speels houden wat ik erg prettig vond.

Andreas Schneitter

Ik had het genoegen om in 2020 deel te nemen aan een van Khawla's mindfulness-retraites in Bethlehem, Palestina. Na een tijdje geen intensieve beoefening van mindfulness, was ik verheugd hoe comfortabel het voor mij en voor de hele groep voelde met haar begeleiding. Het maakte het heel gemakkelijk en soepel om in te passen. Haar ervaring, haar kennis en geduld gaven het gevoel vanaf het begin op een goede plek te zijn. Zeer aan te bevelen.

Hannes van Loggerenberg

Ik kan het bijwonen van een workshop bij Khawla van harte aanbevelen. Ze creëert een veilige en rustige ruimte om mindfulness en geweldloze communicatie in een groep te verkennen. Ze geeft de workshop op een duidelijke en praktische manier zodat je er vanuit je eigen ervaring. De leden van de workshops die ik bijwoonde waren divers in achtergrond, ervaring en persoonlijkheid. Toch leidde Khawla ons allemaal vakkundig door de oefeningen en discussies.

Ziekenhuisgangen

Anja Berkhout

Ik heb in de zomermaanden van 2022 een mooie verkorte cursus mindfullness gecombineerd met geweldloos communicatie gevolgd bij Gaula van Not Another Coaching Company. Ik zat toen in een moeilijke fase van mijn leven en zocht een cursus die bij mijn behoeftes op dat moment aansloten. Via haar erg leuke en aansprekende website, kwam ik op de 6-weekse training "Hart voor Jezelf" terecht. In die korte tijd, heb ik een veel beter inzicht gekregen in wat rust en het herkennen van behoeftes en gevoelens kan betekenen en wat een positieve bijdrage het kan leveren aan mijn welzijn en aan dat van anderen. Ik kan de cursus dan ook zeker aanraden.

Eline Wolf

Ik heb mogen genieten van een hele fijn workshop van Gaula. Ze heeft de groep heel prettig meegenomen in haar rustige en fijne energie. Naast de verschillende mindfulness/ meditatie ervaringen was er ook ruimte om wat te delen en te lachen. Haar stijl en persoonlijkheid maken haar een prettige samenwerkingspartner. Wij hebben Gaula ingezet tijdens een zakelijke training bij Team Rockstars IT waarin energiebalans en ontspanning centraal stond, dit paste perfect en Gaula haar bijdrage was daarin super waardevol. Echt een cadeautje.

Celine Stuyt

Een 8-weekse bij Gaula gevolgd, oprecht een aanrader! De rust die Gaula uitstraat in combinatie met haar humor, maakte dat ik mij erg op mijn gemak voelde. Veel verschillende oefeningen die mij mooie inzichten hebben gegeven. De toepasbaarheid in het dagelijks leven, maakte dat ik er echt wat aan heb. 

Marcus Jansen

Een zondagochtend relaxsessie kwam voorbij in juli 2022 en sprak me aan. In de 2,5 uur gebeurt er veel, het tempo weet Gaula goed aan te geven. Opvallend voor mij is de combinatie van het geheel en hoe het opbouwt naar een punt waarop allerlei zintuigen actief worden en je en diepere rust in jezelf vindt. Tijdens de meditatie kwam ik in een staat die ik lang heb gemist, daarmee aangevend hoe spot-on de sessie tot dan verlopen is. Als klap op de vuurpijl en dat mag wel benoemd worden, is de mind-over-body oefening waar we even een moment hebben in een duo gesprek. Nu ik dit 2 dagen later schrijf denk ik hier nog aan. Hetgeen dat ik ter sprake bracht werd kennelijk met de juiste woorden en de juiste richting gebracht (visualisatie) en daarmee positief veranderd. Een verandering die ik vandaag nog steeds in alle aanwezigheid voel. 

De sessie kwam op het moment dat het moest zijn en heeft gebracht wat nodig was. Gaula is een prettig person die haar omgeving op een juiste wijze inzet en het geheel tot zeer waardevol heeft gemaakt. "Not Another Coaching Company" de naam is juist gekozen en zeer waardevol om mee in aanraking te komen. Zoals ik altijd op zoek ben naar de pareltjes in het leven, durf ik te spreken van en pareltje in de wereld van coaching! Ik bedank Gaula voor de trip tijdens deze ochtendsessie.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact op met mij om meer informatie te ontvangen over trainingen en workshops of om een (gratis) intake in te plannen. 

Al mijn diensten: coaching, trainingen en mindfulness cursussen kunnen zowel in het Engels als in het Nederlands worden gegeven. 

Den Haag/Voorburg

Tel. +31 (0)6 24 23 46 94

info@notanother.nl

AD08F248-CAD8-48A7-A442-1A35DFC63E47_1_105_c.jpeg
bottom of page