top of page
Yoga at Home

Diensten

Gaula_Khaldoun202.jpg

Ik bied workshops en trainingen in mindfulness, maar niet zomaar mindfulness. Ik bied de hoogste kwaliteit van de klassieke Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) programma van Jon Kabat-Zinn. De meest wetenschappelijk onderzochte en erkende meditatievorm ter wereld. In mijn workshops wordt dit gecombineerd met mijn diepgaande persoonlijke kennis en ervaring in de duizenden jaren oude traditie van boeddhistische meditatie. De oorsprong waar alle mindfulness meditatie vandaan is gekomen.

IMG_0081.jpg

Ik bied ook korte workshops aan met verschillende thema's en onderwerpen. De meesten zijn geworteld in Mindfulness en Verbindende Communicatie. Deze workshops zijn erg krachtig voor het ontwikkelen en bevorderen van zelfexpressie, communicatie, innerlijke vrede, veerkracht en zelfvertrouwen. Laat jij je inspireren om anders te kijken naar jezelf, je leven en situatie. 

DSC01036_edited.jpg

Naast trainingen en workshops, bied ik ook coachingsgesprekken waarbij wij samen werken aan een thema dat voor jou nu leeft zoals zelfverbinding, stress en burn-out, grenzen aangeven of een conflict in jouw leven. 

Mobiele telefoon

CONTACT

Bedankt voor je bericht!

bottom of page