top of page

za 19 feb

|

Den Haag

Mindfulness nano-retraite

Je hebt eerder een mindfulnesstraining gevolgd maar lange tijd weinig mee gedaan en wil je het weer oppakken? Of heb je kort geleden de training afgerond en wil je het juist onderhouden en verdiepen? Kom naar deze nano-retraite!

Inschrijving is gesloten
Andere evenementen bekijken
Mindfulness nano-retraite
Mindfulness nano-retraite

Tijd en locatie

19 feb 2022, 12:30 – 18:30

Den Haag, Pomonaplein 49A, 2564 XS Den Haag, Nederland

Over het evenement

Je hebt eerder een mindfulnesstraining gevolgd maar lange tijd weinig  mee gedaan en wil je het weer oppakken? Of heb je kort geleden de training afgerond en wil je het juist onderhouden? Dan is het fijn om deze nano-retraite te integreren als opfrismoment of om juist de verdieping te zoeken. 

Deze Nano-Retraite is een uitstekende gelegenheid om de diepte in jezelf op te zoeken. Je komt hier letterlijk tot je kunt krijgen over wat er allemaal in jou op dit moment is aanwezig. Water in je leeft.

Deze dag wordt in stilte doorgebracht. Er is al zoveel geluid om ons heen: het verkeer, de bouwwerkzaamheden van je buurman, je telefoon die afgaat of notificaties geeft, de radio, de computer, je collega's, noem het maar op. Daarnaast zijn er nog eens van je gedachten van muziek dat in je hoofd zit. Op deze dag kom je tot stilstand. Zelfs aan de oever van je leven zitten om de kolkende rivier van je leven van een afstandje te aanschouwen. Er mogen zijn zonder iets te hoeven doen. Adem na adem, er zijn. 

Er wordt op deze dag met meditaties bekend uit het Mindfulness-Based Stress Reduction programma van Jon Kabat-Zinn. Deze worden begeleid door Gaula Shehadeh, categorie 1 mindfulnesstrainer. 

Natuurlijk zijn er voldoende pauzes tussendoor en is er altijd de mogelijkheid om met de trainer te communiceren als het nodig is. Meer informatie zal op de dag zelf worden gegeven. 

Wat neem je mee?

Er zijn yogamatten en kussens beschikbaar, ontvangen is er een deken te fijn krijgen, mocht je dat vinden. Als je zelf een favoriete meditatiekussen hebt of een meditatiebankje, neem deze gerust mee. In de pauze is er koffie/thee maar mocht je het willen, kun je zelf een fles water meenemen. Als je niet graag op sokken loopt, kun je pantoffels meenemen om te dragen voor extra comfort. Zorg tijdens deze retraite goed voor jezelf.

Tickets

  • Mindfulness nano-retraite

    € 50,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page