top of page

vr 17 jun

|

Rooseboomstraat 47

Training "Hart voor Jezelf" (6 sessies)

Deze training is om beter voor jezelf te zorgen door stil te staan, te ontspannen en jezelf te verdiepen in je innerlijke wereld. Je te verbinden met je drijfveren, verlangens en angsten. Deze ervaringen te herkennen en vanuit het hart liefdevol met jezelf en anderen bespreken te communiceren.

Inschrijving is gesloten
Andere evenementen bekijken
Training "Hart voor Jezelf" (6 sessies)
Training "Hart voor Jezelf" (6 sessies)

Tijd en locatie

17 jun 2022, 09:30

Rooseboomstraat 47, Rooseboomstraat 47, 2593 PB Den Haag, Nederland

Over het evenement

Van alle relaties, is de relatie met jezelf het allerbelangrijkst want met jezelf zul je immers oud moeten worden. Dat begint dus met goed voor jezelf zorgen. Gezond eten en genoeg slapen, maar ook zelf geven om stil te staan. Goed voor jezelf zorgen is naast eten en genoeg slapen ook jezelf toestemming om stil te staan. Stilstaan om te kunnen ontspannen en om je te verdiepen in je innerlijke wereld. Je verbinden met je drijfveren, dromen en verlangens, je angsten. Dit zal jou duidelijkheid geven over waarom je keuzes maakt. Wat je nu nodig hebt en hoe je beter voor jezelf kunt zorgen bijvoorbeeld.

De weg van zelfkennis, zelfreflectie en zelfverbinding is een spiritueel pad dat leidt tot universele waarheden. Niet op een zweverige maar door innerlijke wijsheid. Wijsheid die onlosmakelijk verbonden is met compassie. Het pad van ontwikkeling begint altijd met jezelf. Marshall Rosenberg, de grondlegger van Geweldloze Communicatie, kwam tot de conclusie dat conflicten tussen mensen en in de wereld diep geworteld zijn in onze taal en manier van communiceren. Het begint bij hoe je met jezelf spreekt: subtiele zelfoordelen zijn er, beeld heb je van jezelf, hoeveel geduld heb je met jezelf en hoe helder heb je wat er in jou leeft? Dat is het begin van alles wat je doet, wat je drijft, hoe je je ervaring interpreteert en hoe je jezelf manifesteert in de wereld.

programma

Gedurende deze training gaan we in 6 sessies van 2,5 uur aandacht geven aan belangrijke thema's met betrekking tot zelfverbinding. Dat doen wij aan de hand van ademhalingsoefeningen, ontspannende mindfulness meditaties en geweldloze communicatie oefeningen.

Herken je in een aantal van aanvragen je? Meld je dan aan, deze training is dan echt iets voor jou:

 1. Aandacht voor jezelf: rust en meditatie, uit je hoofd stappen en in je lijf komen.
 2. Pas op de plaats nemen: inventariseren waar sta ik, wat wil ik.
 3. Hoe praat ik met opbrengst: ontvangende stemmen herkennen en vertalen.
 4. Spreken uit authenticiteit: wat als ik eerlijk ben naar mezelf en anderen, wat zou ik willen zeggen en hoe kan ik dat liefdevol zeggen?
 5. Grenzen indicatie: hoe kan ik nee zeggen.
 6. Vieren & rouwen: de balans opmaken met dankbaarheid voor alles wat er is.

Gegevens:

Vrijdagochtend 09.30 - 12.00 uur:

 1. Vrijdag 17 juni
 2. Vrijdag 24 juni
 3. Vrijdag 15 juli
 4. Vrijdag 2 september
 5. Vrijdag 9 september
 6. Vrijdag 16 september 

Kosten:

Deze training van 6 sessies van 2,5 uur kost € 25,00 per sessie, in totaal dus € 150,00. (vrijgesteld van BTW)

Locatie:

Rooseboomstraat 47, Den Haag

Trainer

Deze training zal worden begeleid door Gaula Shehadeh. Gaula heeft de hoogste graad in mindfulness-certificering en is trainer in geweldloze communicatie. Zij wordt ervaren als nuchter, ervaren en mild met een vleugje humor. Kijk ook verderop op de website naar wat toekomstige hebben gezegd of klik op de Google reviews. Als je vragen hebt, neem gerust contact op via info@notanother.nl of bel 06-24234694

Tickets

 • Training Hart voor Jezelf

  Deze training bestaat uit 6 sessies in de periode juni- september 2022

  € 150,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page