top of page

zo 13 mrt

|

Café Loft Den Haag

Workshop Loslaten: Voor een Lichter Bestaan

Een dag om stil te staan bij datgene wat je los wilt laten, om daarna verder te kunnen. Een liefde die niet wederzijds is, een broer/zu die je niet meer spreekt, een droom die je had, verwachtingen van je ouders, een carrière-pad dat niet wil gebeuren, van iets kleins zoals een vervelend gesprek...

Inschrijving is gesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Loslaten: Voor een Lichter Bestaan
Workshop Loslaten: Voor een Lichter Bestaan

Tijd en locatie

13 mrt 2022, 13:00 – 17:30

Café Loft Den Haag, Pomonaplein 49A, 2564 XS Den Haag, Nederland

Over het evenement

Loslaten is soms moeilijk. Een liefde die niet wederzijds is, een geliefde die er niet meer is, een familielid die je al jaren niet hebt gesproken, een droom die je had, verwachtingen van je ouders die je niet waar kunt, een carrière-pad dat niet wil bereiken , of iets kleins dat anders verliep dan je hoopte. Een dag om erbij te staan om verder te kunnen gaan.  

Loslaten is goedgekeurd van de dingen zoals ze zijn. Het is een onlosmakelijk onderdeel van ons bestaan. Eigenlijk zijn we continu aan het veranderen, anders zullen wij niet kunnen veranderen en kunnen komen. Maar als het op specifieke thema's aankomen, die dichtbij ons hart liggen, dan lijken wij ons oneindig veel te kunnen klampen aan pijn, verdriet en teleurstelling. Steeds opnieuw gaan we (in gedachten) van hoop naar wanhoop en ervaren wij het verdriet. Soms is het overweldigend en trekt het alle energie uit ons lijf. De andere kant op kijken is geen optie. Dat heb je al. 

In deze workshop gaan we het samen verkennen. We gaan ermee aan de slag om inzicht te krijgen in diepere thema's in jou gericht en hoe je het perspectief kunt veranderen. Door middel van begeleiding, veilige omgeving en groep met veel zelfzorg en aandacht voor je lichaam en geest, helpen wij om los te laten en op te gaan naar een lichter. bestaan_cc781905-5cde-3194-bb3b- 136bad5cf58d_

Wat kun je verwachten:

 • meditatie
 • Schrijfoefeningen
 • Uitwisseling in de groep
 • Lichamelijke oefeningen
 • Theoretisch kader
 • Gedichten & verhalen

Deze workshop is een initiatief van Gaula van "Not Another Coaching Company" in samenwerking met Foekje Kingma van "Verbindende Ondernemen" 

Tickets

 • Workshop Loslaten

  € 90,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page