top of page

di 26 mrt

|

Den Haag

Elke Dinsdagavond Meditatie Avond

Je wilt graag regelmatig mindfulness meditatie oefenen om tot rust te komen en diepe ontspanning te integreren in je leven, maar in je eentje komt het er vaak niet van? Dan is deze dinsdagavond meditatie avond wat voor jou!

Registration is closed
See other events
Elke Dinsdagavond Meditatie Avond
Elke Dinsdagavond Meditatie Avond

Tijd en locatie

26 mrt 2024, 19:30 – 21:00

Den Haag, Rooseboomstraat, Den Haag, Netherlands

Over het evenement

Hoe je dag ook was, één ding is zeker, je gaat meer ontspannen naar huis dan je aankwam op de dinsdagavond meditatie avond!

Samen mediteren heeft meer power. Er is een bijzondere kracht die uitgaat als mensen samen met dezeflde intentie in een cirkel zitten. Dat is al sinds mensenheugenis en in alle culturen bekend. Samen mediteren biedt daarom zoveel meer kalmte en inzicht. 

De een kan het prima opbrengen om regelmatig thuis zelf te mediteren en de ander kan de discipline, tijd of ruimte niet vinden. Hoe dan ook is het fijn om een vast moment in de week te hebben waarop je weet dat je, onder warme en liedevolle begeleiding, even pas op de plaats kunt nemen, de aandacht naar binnen kunt keren en even niets hoeft te doen. Een avond niet je best hoeven te doen maar aankomen bij jezelf. Een kleine beurt voor je emotionele en psychologische welzijn. Je creëert een eiland van rust in je hectische week. Dit geeft zoveel meer ontspanning dan een avondje op de bank begeven of tv-kijken. 

Het programma op deze avond wisselt per week. Er wordt een combinatie van meditaties gedaan zoals bodyscan, zitmeditatie, loopmeditatie en varianten daarop. Soms met muziek of een heerlijke lavendel slaapmasker. Daarnaast wordt er een gedicht, verhaal of boekfragment voorgelezen en is er (kort) een groepsgesprek erover. Het biedt de gelegenheid om samen te reflecteren op alledaagse en soms diepgaande dingen. Het vervult voor velen de behoefte aan inspiratie en reflectie. 

Deze dinsdagavond is een doorlopende avond. Je kunt je per maand of per 2 maanden abonneren, of gewoon een losse sessie bijwonen. Hieronder vind je de tarieven. Je kunt mij een bericht sturen wanneer je wilt komen en daarna kan je via de website aanmelden en een betaling doen. Als je bij mij een MBSR-training hebt gevolgd, kun je op een 1 maand abonnement 10% extra korting krijgen om je beoefening te ondersteunen.

Locatie:

Rooseboomstraat 47, Den Haag

Dag en tijdstip:

Elke dinsdagavond

Van 19.30-21.00 uur

LET OP: Je kunt elke week starten! Je kunt betalen via de website (ook als staat er een andere datum). Dan hebben wij contact over wanneer je wilt starten.  Er is momenteel nog plek, dus je bent elke week van harte welkom.

Tarieven:

1 maand (4 sessies): €60 (per sessie €15)

2 maanden (8 sessies): €110 (per sessie €13,75)

Daarnaast is het mogelijk om een losse sessie mee te doen voor €20

Trainer

Deze MBSR-training zal begeleid worden door Gaula Shehadeh. Gaula heeft de hoogste graad in mindfulness certificering (categorie 1) en is een VMBN-geregistreerde trainer en heeft tevens vele jaren van intensieve meditatie en retraite ervaring vanuit haar Boeddhistische achtergrond. Zij wordt vaak omschreven als down-to-earth, wijs, mild met een vleugje humor.

Tickets

 • Dinsdagavond losse sessie

  € 20,00
  Verkoop geëindigd op
 • Dinsdagavond 1 Maand

  € 60,00
  Verkoop geëindigd op
 • Dinsdagavond 2 Maand

  € 110,00
  Verkoop geëindigd op
 • MBSR-Veteraan bij NAAC

  Als je de MBSR-Training hebt gevolgd bij Not Another Coaching Company, krijg je 10% korting op je 1 maand abonnement.

  € 54,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page