top of page

vr 30 sep

|

Rooseboomstraat

Eendaagse training in Geweldloze Communicatie

Inschrijving is gesloten
Andere evenementen bekijken
Eendaagse training in Geweldloze Communicatie
Eendaagse training in Geweldloze Communicatie

Tijd en locatie

30 sep 2022, 09:30 – 16:30

Rooseboomstraat, Rooseboomstraat, Den Haag, Nederland

Over het evenement

" Voorbij goed en slecht, is er een veld, ik zal je daar ontmoeten " - Rumi

Het gebeurt geregeld dat een rustig gesprek, bijvoorbeeld op het werk van thuis, ontaardt in een

conflict. Het is dan soms onmogelijk om tot de ander te dringen om op jouw beurt de ander te begrijpen. Toch kan het meningsverschil enkel een communicatiestoornis zijn. 

In feitelijk hebben wij nergens geleerd echt goed te communiceren. Goede communicatie is een kunst die niet vanzelfsprekend is. Ons onvermogen om te communiceren is de oorzaak van situaties van onbegrip en conflicten. De manier waarop wij gebruiken is meestal onbedoeld gewelddadiger dan wij gebruiken om vaak onnodig te worden beschuldigd. Oordelen, hoe subtiel ook, zijn een bron van conflicten in alle soorten relaties. Oordelen dat je gaat handelen vanuit schuld, schaamte, angst of juist voor de liefde van de ander of voor zijn/haar beloning. Je handelt niet uit liefde of uit het hart. Elke keer dat je dat doet, sterft er iets in jou. Je gaat namelijk aan je eigen behoeften van een ander. Jaar in, jaar uit, totdat je op een bepaald moment niet meer weet wat jij wilt, wie je bent en wat je nodig hebt om gelukkig te zijn. Wie is er dan om van de ander te houden?

Om dit te ontwikkelen, ontwikkeling Marshall Rosenberg, psycholoog, "Geweldoze Communicatie". Een elektronische, empathische en creatieve communicatiemethode die ontwikkeld over de hele wereld geleerd en gepraktiseerd wordt. Doel van deze communicatie is om gelukkiger te zijn door beter met jezelf in verbinding te staan, naar je hart te luisteren en door te leven in harmonie met anderen. Het is direct, duidelijk en vooral gericht op aandacht en respect voor de behoeften van beide partijen. 

Programma:

In deze training worden de volgende onderdelen door middel van theorie en met praktische oefeningen met elkaar:

 • Hoe de gereedschappen van Geweldloze Communicatie in te zetten tijdens gesprekken met je communicatie, vrienden, collega's ea
 • Je inleven (in de ander en jezelf) en verbinden met ieders diepere waarden en verlangens
 • Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gevoelens en verlangen
 • Heldere bewijzen te doen aan zetten tot begrip en samenwerking

Kosten:

De kosten van deze dag is in totaal €60 (vrijgesteld van BTW) en dat is inclusief een gezonde en heerlijke vegetarische lunch.

Mocht de prijs een samenwerking zijn voor je deelname, neem dan contact op en misschien kan er iets geregeld worden._cc781905-5cde-3194-bb3b-13bad558d_

Locatie:

Rooseboomstraat 47, Den Haag

Tijden:

Vrijdag 30 september 2022: 09.30 - 16.30 uur

Groepsgrootte:

Maximale groepsgrootte is 10 personen voor deze training

Trainer:

Deze MBSR-training wordt begeleid door Gaula Shehadeh. Gaula heeft de hoogste graad in mindfulness certificering (categorie 1) en is een VMBN-geregistreerde trainer en heeft tevens vele jaren van intensieve meditatie en retraite ervaring vanuit haar Boeddhistische achtergrond. Zij wordt vaak als nuchter, wijs, mild met een vleugje humor.  Kijk ook verderop op de website naar wat toekomstige klanten hebben gezegd of klik op de Google reviews.

Vragen?

Als je vragen hebt, neem gerust contact op met Gaula op:  info@notanother.nl

Tickets

 • Geweldloze Communicatie

  Eéndaagse Geweldloze Communicatie in relaties

  € 60,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page