top of page

za 20 jul

|

Liefde & Erwten

Serotonine workshop

Hoe je meditatie, ademhalingsoefeningen, dans en een uitgebalanceerde levensstijl toepast om gelukshormonen in je dagelijks leven te stimuleren

Registratie is gesloten
Andere evenementen bekijken
Serotonine workshop
Serotonine workshop

Tijd en locatie

20 jul 2019, 09:30 – 12:30

Liefde & Erwten, ,Nederland, Weimarstraat 37A, 2562 GP Den Haag, Nederland

Over het evenement

Begin je weekend met een verfrissend vrolijke ochtend met geleide meditatie, ademhalingsoefeningen (Pranayama), dansen, lachen en heel veel plezier. Je kunt ook blijven en nieuwe vrienden maken tijdens de super duper gezonde veganistische lunch daarna in Love & Peas Restaurant waar de workshop wordt gegeven.

Serotonine is de neurotransmitter in je hersenen die je een gevoel van vreugde, ontspanning en geluk geeft. Het wordt ook wel een gelukshormoon genoemd. Hoge niveaus van stress gedurende een lange periode kunnen ervoor zorgen dat u zich onverschillig en gevoelloos voelt. Je energieniveau is uit balans. Als het gaat om voor jezelf zorgen, heb je geen energie meer: je eet ongezond voedsel en snacks, je wordt een bankschroef, je slaat je sportschool over, je neemt de lift, je hebt altijd haast, je drinkt meer alcohol, je slaapt niet genoeg en je hebt vaak niet eens zin om te lachen of seks te hebben. Goed nieuws is echter dat serotonine altijd tot je beschikking staat, je hoeft het alleen maar te activeren en je zult meteen het positieve effect voelen. Kom naar deze workshop en laat je inspireren!

Deze workshop wordt gegeven door Khawla Shehadeh en gasttrainer Kristel Letschert. Kristel is een sprankelend personage met geweldige vibes. Ze geeft dans- en bewegingslessen in Palestina, waar ze samenwoont met haar man en kinderen.

Kosten: €45 inclusief koffie/thee

Lunch: €15 (excl. drankjes)

Locatie: Restaurant Love & Peas, Weimarstraat 37, Den Haag

Tijd: 09.30-12.30

Parkeren: gratis tot 18:00 uur

Schrijf je in via: Info@notanothercoachingcompany.com

Voor info over Not Another Coaching Company, zie: www.notanothercoachingcompany.com

Deel dit evenement

bottom of page