top of page

za 02 dec

|

Duiven

Verbindende Communicatie: Op weg naar betere relaties

Deze training is een levensveranderende ervaring die je helpt om dieper in contact te komen met je eigen gevoelens en behoeften, en die van anderen. Door inzicht te krijgen in wat er leeft en de moed te hebben om je kwetsbaar op te stellen, zul je merken dat je relaties verdiepen en mooier worden.

Registration is closed
See other events
Verbindende Communicatie: Op weg naar betere relaties
Verbindende Communicatie: Op weg naar betere relaties

Tijd en locatie

02 dec 2023, 10:00 – 17:00

Duiven, Dijkgraaf 28, 6921 RL Duiven, Netherlands

Over het evenement

Duik in de diepe wereld van de Verbindende Communicatie, een unieke reis naar de kern van emotionele en empathische interacties. In een samenleving waar misverstanden en conflicten aan de orde van de dag zijn, biedt deze communicatiemethode een verfrissende benadering voor het opbouwen van sterke, zinvolle relaties. De druk van het dagelijkse leven kan ons soms afleiden van de essentie van wie we echt zijn en wat we werkelijk voelen.

Bij het observeren van de natuur en menselijke interacties, valt het op hoe belangrijk het is om op een oprechte en authentieke manier te communiceren, zonder oordeel, en met een open hart. Dit is de essentie van Verbindende Communicatie. Het gaat erom de muren af te breken die ons van onszelf en anderen scheiden. Onder de deskundige begeleiding van Khawla Gaula Shehadeh, ga je tijdens deze workshop de principes van deze methode verkennen, leren om jezelf beter uit te drukken en echt te luisteren naar wat anderen zeggen.

Deze workshop is niet zomaar een communicatietraining; het is een levensveranderende ervaring die je helpt om dieper in contact te komen met je eigen gevoelens en behoeften, en die van anderen. Door inzicht te krijgen in wat je werkelijk wilt zeggen en de moed te hebben om je kwetsbaar op te stellen, zul je merken dat je relaties verdiepen en je meer harmonie in je leven brengt. Of je nu nieuw bent in de wereld van Verbindende Communicatie of je vaardigheden wilt verfijnen, Khawla biedt je de tools en inzichten om je communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Locatie:

Golden Circles: Dijkgraaf 28, 6921RL Duiven

Tijden:

van 10.00-17.00 uur

Prijs:

€120 per dag

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden via de website van Golden Circles.

Deel dit evenement

bottom of page