top of page
DSC01036_edited.jpg

COACHING

Naast trainingen en workshops, bied ik de mogelijkheid om een individuele coaching te volgen. Dit kan een éénmalig gesprek zijn of een traject van meerdere sessies. Gedurende de sessie kunnen wij samen werken aan een uitdaging waar je op dit moment mee zit. Dit kan een belangrijk besluit zijn wat je wilt nemen, een gedragspatroon wat jou niet meer dient of misschien ben je overweldigd met stress en negatieve emoties. Ik kan helpen door jou meer inzicht te laten krijgen in de situatie, jou begeleiden om beter te verbinden met wat jouw werkelijke gevoelens en behoeften zijn en uiteindelijk de vervolgstappen formuleren in de richting waar je op wilt. 

Coaching in vele sessies verspreid over maanden werkt voor veel mensen, maar ik ben van mening dat dit het transformerende effect van coaching juist dreigt te verdunnen. Je hebt een druk leven en je wilt het meeste halen uit je tijd, inzet en inspanning. Om het momentum vast te houden, zou ik, over het algemeen, voorstellen om maximaal 5 sessies te houden verspreid over maximaal 5 weken. Daarna kunnen wij samen kijken of een vervolg nodig is. 

Afhankelijk van jouw vraag, wordt het traject op maat opgesteld. Een programma kan bestaan uit gesprekken, gezamenlijke wandelingen, opdrachten, (mindfulness) meditatie, geweldloze communicatie oefeningen, reflectie, schrijven, en creatieve expressie. Andere (gespecialiseerde) coaches kunnen ook ingeschakeld worden om delen van het traject te begeleiden indien dit toegevoegde waarde heeft. 

Gedurende het coachingstraject werk je aan het verkrijgen van inzicht in jouw problematiek, situatie, gewoonte en patronen. Je leert je beter te verbinden met jouw innerlijke wereld, jouw gevoelens en behoeften. Dat zijn jouw drijfveren in alles wat je doet en jouw raadgever voor moeilijke beslissingen. Je leert te herkennen wat je nodig hebt om krachtiger en gelukkiger in je leven te staan en om de juiste besluiten voor jezelf te nemen. Je kunt helderder zien op welk pad je nu bent, hoe je daar bent gekomen en je krijgt instrumenten om je te helpen de wijsheid en moed te vinden om je realiteit opnieuw uit te vinden. 

Neem contact met mij op om een vrijblijvende intake te plannen en laten wij beginnen aan je reis. Al het andere kan wachten. 

OVERIGE DIENSTEN

Gaula_Khaldoun202.jpg

Als gecertificeerde mindfulness coach (MBSR/MBCT), bied ik allerlei workshops, trainingen en retraites aan  in Mindfulness-Based Stress Reduction of in Mindfulness in combinatie met Geweldloze Communicatie.

IMG_0081.jpg

Ik bied ook workshops aan met verschillende thema's en onderwerpen. Deze zijn erg krachtig voor het ontwikkelen en bevorderen van zelfexpressie, communicatie, innerlijke vrede, veerkracht en zelfvertrouwen. Laat jij je inspireren om anders te kijken naar jezelf, je leven en situatie. 

bottom of page