top of page

WORKSHOPS

Er worden regelmatig workshops georganiseerd. De thema's wisselen en worden ontwikkeld naar behoefte en naar inspiratie. 

Ook word ik geregeld uitgenodigd om workshops te geven als onderdeel van conferenties, (in-company) seminars, of gedurende teambuilding events. Deze workshops kunnen gericht zijn op het boosten van zelfvertrouwen, het verbeteren van communicatie, tot omgaan met stress en moeilijke besluitvorming.

Naast de workshops die ik op aanvraag geef bij bedrijven, overheidsinstanties, stichtingen en buurthuizen, worden er regelmatig workshops gepland in allerlei thema's die voor iedereen toegankelijk zijn. Hieronder is een lijst van workshops die ik regelmatig geef. Aarzel niet om contact met mij op te nemen om te praten over de opties. Ik denk graag met je mee. 
 

AGENDA

"Ik heb de Hart voor Jezelf workshop gevolgd en ben zeer te spreken over de prettige, harmonieuze en kundige manier waarin de workshop werd gegeven. Mijn mede-workshoppers waren ontzettend leuk en aardig waardoor het een memorabele ochtend werd. De coach (Gaula) heeft een innemende persoonlijkheid waardoor de workshop in vertrouwelijke, plezierige en respectvolle manier verliep. Een absolute aanrader voor iedereen die zich zelf en de wereld om zich heen beter wilt leren kennen en fysieke en emotionele vooruitgang wilt boeken." - BAS BASSIEAANSEN

OVERIGE DIENSTEN

Als je bij mij een workshop of een mindfulness training hebt gevolgd, dan is er de optie om dit op te volgen met een individuele coachingstraject gespitst op een thema waar je aan zou willen werken. 

Als gecertificeerde mindfulness coach (MBSR), bied ik allerlei workshops, trainingen en retraites aan in Mindfulness-Based Stress Reduction of in Mindfulness in combinatie met Geweldloze Communicatie.

Gaula_Khaldoun127_edited_edited_edited.jpg

CONTACT

Bedankt voor de inzending!

bottom of page